veel vaak gestele vragen treffer uitzendbureau

Algemeen

Publicatiedatum 25 april 2022

Wat doet een uitzendbureau?
Een uitzendbureau brengt vraag en aanbod bij elkaar. Als werkzoekende kan jij je aanmelden bij een uitzendbureau en kan je “uitgezonden” worden naar een werkgever waar het uitzendbureau zaken mee doet.

Wat zijn jullie openingstijden?
Wij zijn officieel van 9.00-17.30 uur geopend, maar vaak zijn onze collega’s al eerder aanwezig. Wil je jouw contactpersoon buiten kantoortijden bereiken, bel of app dan op hun rechtstreekse/mobiele nummer.

Moet ik een afspraak maken om langs te komen?
Nee, je kan bij ons gewoon binnen lopen en dan helpt een collega jou die op dat moment tijd heeft. Wel is het zo dat als je een afspraak maakt, je zeker weet dat er een collega tijd voor je heeft en wij telefonisch al een aantal vragen met je kunnen doornemen. Zo kunnen wij een inschatting maken of wij vacatures hebben openstaan die aansluiten bij jouw wensen en verwachtingen.

Wat is een uitzendovereenkomst?
Als je via een uitzendbureau werkt dan zijn er drie partijen betrokken bij de arbeidsovereenkomst. Het uitzendbureau als werkgever (zij betalen jouw salaris), de werknemer (de uitzendkracht) en de inlener (het bedrijf waar je gaat werken). Wanneer je via een uitzendbureau gaat werken bij de inlener, dan is er sprake van een uitzendovereenkomst.

Welke vormen van bemiddelen zijn er?
Er zijn een aantal verschillende vormen van bemiddeling. Dit is dus niet duidelijk in het kort te omschrijven. Daarom hebben wij hier een aparte pagina voor: Vormen van bemiddelen.

Hoe waarborgen wij een gelijke behandeling?
Iedereen verdient een gelijke kans. In ons antidiscriminatiebeleid lees je hoe we dit bij Treffer waarborgen.

Waar vind ik de algemene voorwaarden?
Hiervoor verwijzen wij je door naar de volgende pagina: algemene voorwaarden.

Hoe wordt de privacy gewaarborgd?
Hiervoor verwijzen wij je door naar de volgende pagina: privacy statement.

Wat is de Treffer Academy?
Bij Treffer Uitzendbureau vinden we het belangrijk dat je blijft investeren in je persoonlijke ontwikkeling. Daarom hebben wij de Treffer Academy opgericht. Via ons online platform vind je honderden opleidingen, cursussen, webinars en podcasts in elk vakgebied. Daarnaast verzorgen wij ook fysieke cursussen. Werk je via Treffer Uitzendbureau? Dan kun je je gratis aanmelden voor de Academy.

Waar kan ik een klacht indienen?
Telefoon: 072 - 534 85 71
E-mail: info@treffer.nl
Adres: Stationsplein 26-32,1703 WB Heerhugowaard

Mijn vraag staat er niet tussen. Wat nu?
Telefoon: 072 - 534 85 71
E-mail: info@treffer.nl
Adres: Stationsplein 26-32,1703 WB Heerhugowaard

Gerelateerd nieuws

;