Voor werkgevers

Op zoek naar personeel?

Zoek je nieuw personeel? Onze uitzendkrachten kunnen snel aan het werk. Fulltime of parttime, tijdelijk of vast en in allerlei sectoren. Hiermee speel je snel in op veranderingen of personeelstekort. Met een persoonlijke aanpak en jarenlange expertise vinden wij snel de perfecte kandidaat voor elke vacature.

  • Betrokken

  • Professioneel

  • Flexibel

Uitzendkrachten: meer flexibiliteit, minder rompslomp

Uitzendkrachten zijn de ideale aanvulling op het vaste personeelsbestand. Het maakt een organisatie flexibeler. Je kunt snel inspelen op veranderingen in de markt of organisatie, bij een zieke werknemer of bij seizoenswerk.

Treffer Uitzendbureau heeft flexwerkers in allerlei sectoren op korte termijn beschikbaar. Wij regelen de selectie, plaatsing en administratie. Bij ziekte of uitval zijn wij verantwoordelijk. Dat scheelt een hoop administratieve rompslomp.

Succes dankzij een persoonlijke aanpak

Ons succes schuilt in de persoonlijke aanpak. Uitzendwerk is mensenwerk. We kennen al onze flexwerkers persoonlijk en weten wat hun talenten zijn. Hierdoor kunnen we goed inschatten wie er past bij de vacature en bedrijfscultuur.

Gaat één van onze flexkrachten bij jullie aan het werk? Dan blijven we betrokken. We checken hoe het gaat en denken graag mee over mogelijkheden tot bijscholing of begeleiding. Die betrokkenheid resulteert in een prettige samenwerking en duurzaam resultaat.

Flexwerkers en andere mogelijkheden

Als uitzendbureau hebben we een groot aantal flexwerkers in dienst. Zij kunnen altijd snel aan het werk. Je hoeft alleen de vacature aan ons door te geven, wij regelen de rest.

Een uitzendkracht is echter niet altijd de beste oplossing. Bijvoorbeeld wanneer je een vaste kracht voor langere tijd zoekt. Detacheren is dan een goede optie. Hierbij ligt de contractduur vast en ben je verzekerd van een vaste medewerker, terwijl de risico’s van ziekte of uitval bij ons liggen. Je betaalt alleen voor de gewerkte uren.

Een vacature plaatsen?

We zijn je graag van dienst. Heb je een vacature die wij mogen vervullen? Of ben je benieuwd naar ons advies? We komen graag langs voor een kennismaking om een goed beeld te krijgen van de organisatie en behoeften.