Banner

Het uitzendbureau dat jou verder helpt

Wij zoeken de match tussen werkzoekende en werkgever. Maar eigenlijk doen we veel meer. We coachen en ondersteunen, bieden opleidingen en cursussen en kijken samen naar de toekomst. Dat alles doen we met veel betrokkenheid en professionaliteit. Dat is de kracht van Treffer.

  • Betrokken

  • Professioneel

  • Flexibel

Wat maakt TREFFER uniek?

Zoek jij een baan? Dan gaan wij voor je aan het werk

Samen zoeken we een baan die bij je past. Bij je opleidingsniveau, je werkervaring én bij jou als persoon. We maken graag persoonlijk kennis met je. Dan kun je ons zelf vertellen wat jij belangrijk vindt. We bekijken dan direct welke vacatures bij je passen en het liefst regelen we direct een gesprek bij een bedrijf. Als je wil gaan we mee tijdens de sollicitatie. Bij Treffer doen we alles om een baan te vinden waar jij gelukkig bent.

TREFFER uitzendbureau: op volle kracht vooruit

De twee F’en in onze naam staan voor Forever Forward: altijd vooruit. Want je hebt nu een baan nodig, maar je denkt ook na over de toekomst. Daarin denken wij met je mee. Heb je ondersteuning nodig op je werkplek? Wil je graag doorgroeien en jezelf ontwikkelen met opleidingen of cursussen? Heb je extra hulp nodig bij je sollicitaties of bijvoorbeeld van een budgetcoach? Wij zetten ons in zodat jij vandaag én in de toekomst goed op je plek zit.

Geen werknemer maar mens

Als uitzendbureau houden we ons bezig met werk. Maar jij bent meer dan alleen werknemer of werkgever. Bij Treffer kijken we niet alleen naar wat je kan op de werkvloer, maar vooral naar jou als mens. We luisteren naar je, hebben oprechte interesse en je bent altijd welkom voor een kopje koffie. Ook zijn we bewust bezig met Social Return On Investment. We bemiddelen voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt en zetten ons in voor lokale maatschappelijke doelen.

Over Treffer

Klaar voor de volgende stap: de Treffer Academy

Bij Treffer helpen we mensen groeien. In de Treffer Academy vind je honderden online opleidingen en cursussen, zowel gratis als betaald. Iedereen die via ons werkt krijgt toegang. Bovendien kun je Academy Vouchers verdienen waarmee je korting op de opleidingen krijgt. Zo helpen we jou verder.

Mireille van Wendel

Oprichter

“Je kunt mensen nooit over één kam scheren. Iedereen heeft een specialiteit.”

Ik ben Mireille. Getrouwd met Noah, ook werkzaam bij Treffer, en moeder van drie kinderen. In 2007 heb ik Treffer Uitzendbureau opgericht. Een uitzendbureau dat werkt vanuit oprechte betrokkenheid en met persoonlijke aandacht voor ‘onze’ werkzoekenden en werkgevers. Dat bleek een succes - en is het nog steeds. Ik wil dat iedereen zich welkom voelt bij ons uitzendbureau. We bouwen relaties op met mensen, zijn 24/7 bereikbaar bij problemen en spreken het liefst persoonlijk af. Want pas als je iemand in de ogen kijkt weet je écht met wie je te maken hebt. Dat is, ruim 14 jaar later, nog altijd onze kracht.

“Wij bouwen de brug tussen werkzoekenden en werkgevers.”

Ik ben Noah, de partner van Mireille. Na 17 jaar dienstverband bij het UWV ben ik aan de slag gegaan bij Treffer Uitzendbureau. Ik heb veel kennis van de agrarische sector, technische sector en de bouw. In deze sectoren kan ik werkgevers dan ook goed adviseren, bijvoorbeeld over de wet- en regelgeving bij uitzendkrachten. Het mooie aan dit werk vind ik het bouwen van bruggen tussen werkzoekenden en werkgevers. Hoe meer mensen we daarbij kunnen helpen hoe beter, dus wellicht tot snel!

Noah Turpcu

Vestigingsmanager

Vestigingsmanager

Guney Turpcu

Consultant

“Ik haal mijn energie uit mijn werk! ”

Ik ben woonachtig in Heerhugowaard samen met mijn vriendin Joy en onze dochter Djuna. Sinds 2011 ben ik verbonden aan Treffer. Ik ben na het behalen van mijn VCA certificaat begonnen als medewerker in de buitendienst bij onze huidige opdrachtgevers, van sloper en productiemedewerker tot sleutelaar op Tata Steel. Ik wilde namelijk goed weten waar de mensen komen te werken die ik uitzend en wat ze te wachten staat, zo heb ik goed de sfeer kunnen proeven en weet ik wie daar passen. "Maak het nooit mooier dan het is".

Inmiddels ben ik doorgegroeid tot waar ik nu sta. Mijn energie haal ik echt uit mijn werk, het volledig ontzorgen van onze klanten en het contact met verschillende werknemers en werkzoekenden.
Nadat ik met een werkzoekende een intake heb gehad weet ik alles van die persoon. Ik wil oprecht zijn/haar verhaal weten, zodat ik weet wie hij/zij is en wat voor baan hij/zij écht zoekt. Dan kan ik alles op alles zetten om de juiste baan voor die persoon te vinden.

“Samen kijken we naar jouw persoonlijke ontwikkeling!”

Mijn naam is Dilara. Ik ben getrouwd met Kevin en trotse moeder van onze dochter Aleyna en zoon Milas. Ik ben in 2015 afgestudeerd als marketeer en daarna meteen in dienst gekomen bij Treffer in verschillende functies. Ik ben begonnen als intercedent, daarna heb ik gewerkt als salarisadministrateur en marketing & communicatie medewerker. Nu ben ik verantwoordelijk voor de Treffer Academy, ben ik actief in het commerciële team en pak ik administratieve taken op waar ik onze collega's in kan ondersteunen.

Voor de Treffer Academy organiseer ik werk gerelateerde cursussen voor bedrijven en onze werknemers. Ik ga langs bij bedrijven om samen met hen te kijken welke opleidingsbehoefte er zijn. Wanneer het plan is uitgewerkt organiseer ik de cursus voor de werknemers van het bedrijf en hebben zij een aanspreekpunt waarbij ze terecht kunnen. Samen met de werknemers van Treffer Uitzendbureau kijk ik naar de opleidingsmogelijkheden die nodig zijn voor het werk of waarin ze zich graag verder willen ontwikkelen.

Ik ben werkzaam op de maandag, dinsdag en donderdag. Op de woensdag en vrijdag heb ik een “mama dag”. Wij blijven toch echt een familiebedrijf, dus ook op mijn vrije dagen zie je mij en de kinderen wel eens op kantoor verschijnen. In mijn vrije tijd ben ik graag actief, we hebben altijd wel iets leuks te doen. We wandelen graag in het bos of we gaan lekker samen knutselen.

Dilara Boellaard - Turpcu

Officemanager

Kevin Boellaard

Administrateur 

“Niemand is hier een nummer.”

Getrouwd met Dilara en trotse vader van onze dochter Aleyna en zoon Milas. Sinds 2018 ben ik werkzaam bij Treffer als administrateur. Hiervoor heb ik gewerkt bij een accounting bureau als financieel analist. Wij staan voor het persoonlijke. Ik heb dan ook regelmatig contact met onze werknemers om hen te helpen met onder andere financiële vragen. Wat ik leuk vind aan mijn werk is dat Treffer echt voor de mens staat, zowel werkgever als werknemer. Treffer staat iedereen persoonlijk te woord en niemand is hier een nummer. Naast mijn werk volg ik de opleiding HBO Bachelor Management Payroll Services. Ik blijf mijn kennis steeds verder ontwikkelen door middel van diverse opleidingen in mijn vakgebied.

“We denken mee met zowel de werknemer als werkgever.”

Ik ben Daniëlle, woonachtig in Heiloo en moeder van twee dochters. In mijn vrije tijd verzorg ik graag onze paarden, loop ik met onze honden en ben ik te vinden in onze tuin. 

Jaren heb ik gewerkt op de administratie en nu werk ik sinds 2018 bij Treffer Uitzendbureau. Ik verwerk wekelijks alle uren van onze werknemers en ben verantwoordelijk voor de facturatie. 

Het meedenken met onze werknemers is iets wat Treffer uniek maakt. Wij zetten net dat stapje extra om ervoor te zorgen dat alle uren op tijd verwerkt worden en iedereen op tijd netjes betaald krijgt. 

Daniëlle de Jong – Zoon

Salarisadministrateur 

Emiel van der Wal

Consultant

“Winnen door verbinden."


Ik ben Emiel, sinds 2016 werkzaam bij Treffer. Ik woon in Hoogkarspel samen met mijn vriendin Wendy, haar dochter Milou en onze zoon Mees.

Afwisseling in mijn werk vind ik heel belangrijk. Ik hecht heel veel waarde aan het nakomen van afspraken en aan een open en heldere communicatie. Ik kijk altijd naar mogelijkheden en daarmee streef ik ernaar om nummer 1 te zijn binnen mijn vakgebied. Ontwikkeling zie ik als één van de belangrijkste stukken binnen Treffer. “Wie gestopt is met beter worden, is gestopt met goed zijn!” Ik geloof erin dat je moet doen waar je goed in bent en waar je energie van krijgt. Het maken van een juiste match tussen bedrijf en medewerker geeft mij enorm veel energie: “winnen door verbinden!”.

In mijn vrije tijd ben ik graag samen met mijn gezin, leuke parken ontdekken of actief bezig zijn in de buitenlucht. Ik ben erg gedreven tijdens spelletjes, dit vind ik ook erg leuk om te doen (zolang ik dan maar wel win, haha).

“Samen de juiste match vinden.”

Mijn naam is Matthijs Rempt, vanaf september 2018 werkzaam bij Treffer Uitzendbureau. Hiervoor jaren werkzaam als manager in de detailhandel. Ik woon in Alkmaar samen met mijn vriendin en twee kinderen. Goede communicatie is iets waar ik, net zoals veel van mijn collega's, veel waarde aan hecht: duidelijke afspraken tussen werknemer en werkgever. Op deze manier kunnen we samen de juiste match vinden voor iemand die op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Hetgeen waar ik het meeste energie van krijg is wanneer de werknemer en werkgever een perfecte match zijn.

Wellicht tot ziens bij Treffer!

Matthijs Rempt

Consultant

Levi de la Fosse

Consultant

“Wat wil je? Wat drijft je? Waar sta je vroeg in de ochtend voor op? Laten wij er samen achter komen!”


Mijn naam is Levi, sinds februari 2020 ben ik werkzaam bij Treffer. Ik ben begonnen vlak voor de start van Corona, een aparte maar zeker ook leerzame tijd!

Na ruim drie jaar hier te werken kan ik wel zeggen dat ik goed op mijn plek zit en dat ik mij thuis voel in dit warme familiebedrijf.

Treffer als bedrijf doet wat mij als persoon kenmerkt: persoonlijk en oprecht contact waar écht geluisterd wordt. De mens centraal zetten en de waarheid spreken, ook als deze minder leuk is. Ik kijk je graag in de ogen aan om een beeld van je te krijgen, zonder een vooroordeel te vormen. Snel schakelen en goed matchen is de volgende stap.

In het weekend spreek ik graag met mijn vrienden af, lekker op een terras met een drankje erbij en het afsluiten met lekker eten! Als we niet bourgondisch leven, ben ik lekker sportief bezig.

“Samen gaan we voor een leuke en goede samenwerking!”

Ik ben Denise en ik kom uit Langedijk. Nu ben ik woonachtig in Heiloo, heerlijk op mezelf. Sinds 1 april 2021 ben ik terecht gekomen bij de Treffer familie. Een onwijs warm bad waar ik het erg naar mijn zin heb. Ik ben begonnen als consultant maar werk nu als administratief medewerker.

Binnen het Treffer team ben ik het eerste aanspreekpunt als je naar ons kantoor belt. Daarnaast help ik alle collega’s waar ik kan, contracten maken, de laatste uren akkoord krijgen, zodat iedereen op donderdag op tijd betaald krijgt. Ik vind het fijn om korte lijnen te hebben met alle werknemers. Zo blijft alles laagdrempelig en voelt iedereen zich verbonden aan de Treffer familie.

Treffer doet net dat stapje extra voor haar mensen. Wanneer er iemand wordt overgenomen of jarig is, zorg ik dat ze iets van ons horen doormiddel van een kaart of een attentie. Wanneer iemand de behoefte voelt om zich te specialiseren doormiddel van een cursus of opleiding, regel ik dit met de Treffer Academy.

In mijn vrije tijd shop ik graag en geniet ik onwijs van dagjes weg met mijn ouders, broer en mijn nichtje en neefje. Ook barbecueën we graag lekker in de tuin met het hele gezin.

Denise Abbink

Administratief medewerker

Frank Meskers

Consultant

“Haal je voordeel uit onze kennis en ervaring!”

Mijn naam is Frank Meskers. Ik ben getrouwd met Melissa en we hebben samen één zoon van 17. Ik ben begonnen als zelfstandig ondernemer. Hierna heb ik diverse functies gehad in de detailhandel van inkoper tot manager. In februari 2022 ben ik begonnen bij Treffer. Ik houd van open- en eerlijkheid en van duidelijke communicatie. Ik heb een slagvaardige aanpak en met mijn oplossingsgerichte mentaliteit kan ik anderen goed helpen. Ik kijk er naar uit om jou persoonlijk te leren kennen en wil mijn kennis en ervaring graag inzetten om er samen met jou achter te komen waar je talenten en kwaliteiten liggen. Laten we samen kijken naar welke baan het beste bij jou past.

Hopelijk ontmoet ik je snel bij Treffer!

“Met mensen werken en contacten onderhouden vind ik erg leuk”

Ik ben Thomas Roelfs, 26 jaar oud en ik kom uit Heiloo. Momenteel ben ik woonachtig in Amsterdam. Ik heb mijn diploma Manager/Ondernemer horeca gehaald in Heerhugowaard. Na mijn studie ben ik fulltime gaan werken in de horeca in Amsterdam en omstreken.

In mijn vrije tijd ga ik graag naar voetbalwedstrijden en hou ik ervan om lekker uiteten te gaan.

De juiste baan vinden waar jij gelukkig van wordt is erg lastig en daarom haal ik mijn motivatie uit de juiste match vinden tussen werkgever en werknemer. Een goede communicatie en eerlijkheid bij een persoon vind ik daarom erg belangrijk. Zelf vind ik de afwisseling die ik in mijn werk krijg en de leuke werksfeer die hier hangt erg leuk.

Thomas Roelfs

Consultant

Meer over Treffer: