Nieuws van Treffer

Op deze pagina vind je alle relevante berichten van Treffer Uitzendbureau. Wij schrijven artikelen over verschillende zaken die te maken hebben met de uitzendbranche en onze eigen activiteiten. Filter op een van de categorieën of zoek gemakkelijk op resultaten in de zoekbalk!

Filter het nieuws
Resultaat 1 tot 4 van 14

Stop met nieuwe mensen zoeken, laat je huidige team efficiënter werken.

Publicatiedatum 18 september 2023
Zit er meer potentie in jouw team, maar weet je niet hoe je het eruit krijgt?
Lees meer

Gratis cursussen voor onze medewerkers

Publicatiedatum 18 september 2023
Speciaal voor al onze medewerkers is er de Treffer Academy, een plek waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling centraal staan.
Lees meer

Tweede vestiging voor Treffer Uitzendbureau

Publicatiedatum 1 juni 2023
INTO business verbindt en inspireert ondernemers Binnen het MKB. Daarnaast verschijnt INTO business met een fris magazine in tien verschillende gebieden. Elke titel brengt ondernemersverhalen van eigen bodem. Ook in deze editie heeft onze oprichter Mireille van Wendel weer een leuke column gekregen.
Lees meer

Alles is familie

Publicatiedatum 16 november 2022
Auteur Into Business
Mireille van Wendel en haar zoon Guney Turpcu komen lachend het restaurant van het AFAS stadion binnen. De 2-1 overwinning van AZ op Ajax voelt een dag later nog steeds heel goed. “Wij twee zijn binnen de familie de fanatiekste AZ-supporters”, zegt Guney. Zijn vader Noah en zus Dilara knikken instemmend, alhoewel zij ook hebben genoten van de wedstrijd en de uitslag in het bijzonder. Een familie-interview bij hun club, over het heden, maar vooral over de toekomst.
Lees meer
Vorige
1 2 3 4

Meer nieuws?

Op de hoogte blijven van overige updates binnen Treffer en de uitzendbranche? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!: