Nieuws van Treffer

Op deze pagina vind je alle relevante berichten van Treffer Uitzendbureau. Wij schrijven artikelen over verschillende zaken die te maken hebben met de uitzendbranche en onze eigen activiteiten. Filter op een van de categorieën of zoek gemakkelijk op resultaten in de zoekbalk!

Filter het nieuws
Resultaat 1 tot 4 van 12

Alles is familie

Publicatiedatum 16 november 2022
Auteur Into Business
Mireille van Wendel en haar zoon Guney Turpcu komen lachend het restaurant van het AFAS stadion binnen. De 2-1 overwinning van AZ op Ajax voelt een dag later nog steeds heel goed. “Wij twee zijn binnen de familie de fanatiekste AZ-supporters”, zegt Guney. Zijn vader Noah en zus Dilara knikken instemmend, alhoewel zij ook hebben genoten van de wedstrijd en de uitslag in het bijzonder. Een familie-interview bij hun club, over het heden, maar vooral over de toekomst.
Lees meer

Verschillende soorten verklaringen voor het aanvragen van een hypotheek

Publicatiedatum 22 april 2022
Heb jij jouw nieuwe droomhuis gespot en sta je te popelen om een bod te doen? Dan is het handig om te weten wat jij nodig hebt om een hypotheek te verkrijgen. Voor de bank is het belangrijk om inzicht te krijgen in jouw inkomsten. Hiervoor moet je stukken aanleveren bij hen. Hier geldt voor elke situatie (een vast, tijdelijk of flex-contract) een ander document. In dit artikel leggen wij je hier alles over uit.
Lees meer

Welke soorten verlof zijn er?

Publicatiedatum 22 april 2022
Ben je in verwachting of ga je trouwen? Als werknemer heb je het recht om verschillende soorten verlof op te nemen. Maar welke soorten verlof zijn er eigenlijk? En hoe gaat dit in zijn werking? Lees hier in onderstaand artikel meer over.
Lees meer

Oprichter Mireille van Wendel in INTO business

Publicatiedatum 12 april 2022
INTO business verbindt en inspireert ondernemers Binnen het MKB. Daarnaast verschijnt INTO business met een fris magazine in tien verschillende gebieden. Elke titel brengt ondernemersverhalen van eigen bodem. Ook in deze editie heeft onze oprichter Mireille van Wendel weer een leuke column gekregen.
Lees meer
Vorige
1 2 3

Meer nieuws?

Op de hoogte blijven van overige updates binnen Treffer en de uitzendbranche? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!: