Treffer Academy

Je bent nooit uitgeleerd. Bij Treffer Uitzendbureau vinden we het belangrijk dat je blijft investeren in je persoonlijke ontwikkeling. Daarom hebben wij de Treffer Academy opgericht. Via dit online platform vind je honderden opleidingen, cursussen, webinars en podcasts in elk vakgebied. Werk je via Treffer Uitzendbureau? Dan kun je je gratis aanmelden voor de Academy.

Treffer Academy Vouchers: korting op je opleiding

Met je gewerkte uren via Treffer Uitzendbureau spaar je voor Academy Vouchers. Zo bedanken we onze werknemers voor hun inzet en loyaliteit. Deze vouchers kun je inwisselen voor (korting op) een cursus of opleiding via de Treffer Academy. Gebruik ze bijvoorbeeld voor een VCA-certificaat, talencursus, heftruckcertificaat of communicatiecursus.

Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

Met een nieuw diploma of certificaat word je interessanter voor werkgevers. Voor sommige banen zijn bepaalde papieren verplicht. En met een opleiding toon je motivatie en inzet. In de Treffer Academy vind je vakgerichte cursussen, maar ook trainingen voor je schrijfvaardigheid of persoonlijke ontwikkeling. Zo helpen we jou naar de volgende stap in je carrière.

Samenwerken met werkgevers

Als werkgever kun je rechtstreeks gebruik maken van onze Treffer Academy. Bijvoorbeeld om de leiderschapskwaliteiten van je teamleider te versterken. Of teamtrainingen om de samenwerking te verbeteren.

We bieden vakgerichte cursussen zoals veiligheidscursussen, DISC-trainingen, en cursussen voor soft skills zoals persoonlijk leiderschap, gedragstypologie en effectief communiceren. Ook maatwerk-(team)trainingen zijn mogelijk.