Oprichter Mireille van Wendel in INTO business Treffer Uitzendbureau

Oprichter Mireille van Wendel in INTO business

Publicatiedatum 22 april 2022

'Familie is ons DNA'

INTO business verbindt en inspireert ondernemers Binnen het MKB. Daarnaast verschijnt INTO business met een fris magazine in tien verschillende gebieden. Elke titel brengt ondernemersverhalen van eigen bodem. Ook in deze editie heeft onze oprichter Mireille van Wendel weer een leuke column gekregen:

‘Als ik iets ben, dan is het een familiemens. Familie is voor mij ontzettend belangrijk. En de betrokkenheid en persoonlijke aandacht waar ik als mens zo veel waarde aan hecht, breng ik ook mee als ondernemer. Ik geloof dat een persoonlijke aanpak het beste is, want pas als je iemand in de ogen hebt aangekeken, weet je écht met wie je te maken hebt.
Toen ik Treffer oprichtte, wilde ik dat het een plek zou worden waar iedereen welkom is. Een uitzendbureau dat het persoonlijke stukje hoog in het vaandel heeft staan. Ik wilde dat zowel werkgevers als werkzoekende het gevoel zouden hebben dat Treffer er echt voor ze is. En dat vind ik nu, ruim 14 jaar later, nog steeds het belangrijkst.
Jaren geleden nam ik een sprong in het diepte en hoewel ik voor de schermen alleen opereerde, stond mijn familie achter de schermen klaar om met me mee te denken en me te helpen waar nodig. Die steun heeft mij gebracht waar ik nu ben, heeft Treffer gebracht waar we nu zijn.
Inmiddels is Treffer uitgegroeid tot een succesvol uitzendbureau, waarbij het persoonlijke stukje nooit verloren is gegaan. En daar ben ik erg trots op. Het allerleukste is misschien nog wel dat we nu een heus familiebedrijf zijn. Mijn man werkt ondertussen al jaren binnen het bedrijf en ook twee van mijn kinderen en mijn schoonzoon hebben zich bij ons aangesloten. Voor mij is dat het mooiste: dat ik mijn liefde voor ondernemen en de uitzendwereld kan delen met mensen die voor mij belangrijk zijn.
Treffer is één grote familie, want niet alleen mijn eigen familie, maar ook de andere teamleden die zich bij ons hebben aangesloten, voelen voor mij zo. Samen doen we er alles aan om net dat stapje extra te zetten, net dat beetje extra geven, en dat zie je terug in de persoonlijke werkwijze en het succes dat we daarmee hebben.

Mireille van Wendel, DGA van Treffer Uitzendbureau. Getrouwd met Noah en moeder van Guney, Dilara en Reyhan, en trotse oma van onze kleinkinderen Aleyna, Djuna en Milas. Nu het weer kan ben ik alle thuiswedstrijden in onze skybox te vinden, en bij een doelpunt juich ik het hardst!’

;