Nieuws van Treffer

Op deze pagina vind je alle relevante berichten van Treffer Uitzendbureau. Wij schrijven artikelen over verschillende zaken die te maken hebben met de uitzendbranche en onze eigen activiteiten. Filter op een van de categorie├źn of zoek gemakkelijk op resultaten in de zoekbalk!

Filter het nieuws
Resultaat 1 tot 4 van 7

Welke soorten verlof zijn er?

Publicatiedatum 22 april 2022
Ben je in verwachting of ga je trouwen? Als werknemer heb je het recht om verschillende soorten verlof op te nemen. Maar welke soorten verlof zijn er eigenlijk? En hoe gaat dit in zijn werking? Lees hier in onderstaand artikel meer over.
Lees meer

Verschillende soorten verklaringen voor het aanvragen van een hypotheek

Publicatiedatum 22 april 2022
Heb jij jouw nieuwe droomhuis gespot en sta je te popelen om een bod te doen? Dan is het handig om te weten wat jij nodig hebt om een hypotheek te verkrijgen. Voor de bank is het belangrijk om inzicht te krijgen in jouw inkomsten. Hiervoor moet je stukken aanleveren bij hen. Hier geldt voor elke situatie (een vast, tijdelijk of flex-contract) een ander document. In dit artikel leggen wij je hier alles over uit.
Lees meer

Tips voor het voeren van een goed sollicitatiegesprek

Publicatiedatum 12 april 2022
Vaak de laatste, maar ook de belangrijkste stap van het complete sollicitatieproces: het sollicitatiegesprek. Dat kan natuurlijk spannend zijn, maar je kunt de zenuwen iets wegnemen door je goed voor te bereiden. Lees in dit artikel hoe je dit doet.
Lees meer

Hoe schrijf je een sterke motivatiebrief?

Publicatiedatum 12 april 2022
Met een motivatiebrief licht jij toe waarom jij zo geschikt bent voor die ene toffe functie. Hiermee kun je de opdrachtgever overtuigen om jou uit te nodigen voor een sollicitatiegesprek. Belangrijk dus dat jij het juiste op papier zet! In dit artikel helpen wij je hier graag mee op weg.
Lees meer
Vorige
1 2

Meer nieuws?

Op de hoogte blijven van overige updates binnen Treffer en de uitzendbranche? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!: