Nieuws van Treffer

Op deze pagina vind je alle relevante berichten van Treffer Uitzendbureau. Wij schrijven artikelen over verschillende zaken die te maken hebben met de uitzendbranche en onze eigen activiteiten. Filter op een van de categorie├źn of zoek gemakkelijk op resultaten in de zoekbalk!

Filter het nieuws
Resultaat 1 tot 4 van 7

Welke verschillende vormen van bemiddelen zijn er?

Publicatiedatum 26 april 2022
Ben jij op zoek naar een baan maar kom je die ene leuke job zelf niet tegen? Of weet jij niet goed wat er bij jou past? Een uitzendbureau kan je daarbij helpen. Maar de uitzendbranche kent verschillende constructies om iemand aan een baan te helpen. Daarom zetten wij deze graag in dit artikel voor je op een rijtje!
Lees meer

Welke soorten verlof zijn er?

Publicatiedatum 21 april 2022
Ben je in verwachting of ga je trouwen? Als werknemer heb je het recht om verschillende soorten verlof op te nemen. Maar welke soorten verlof zijn er eigenlijk? En hoe gaat dit in zijn werking? Lees hier in onderstaand artikel meer over.
Lees meer

Tips voor het voeren van een goed sollicitatiegesprek

Publicatiedatum 17 april 2022
Vaak de laatste, maar ook de belangrijkste stap van het complete sollicitatieproces: het sollicitatiegesprek. Dat kan natuurlijk spannend zijn, maar je kunt de zenuwen iets wegnemen door je goed voor te bereiden. Lees in dit artikel hoe je dit doet.
Lees meer

Hoe schrijf je een sterke motivatiebrief?

Publicatiedatum 12 april 2022
Met een motivatiebrief licht jij toe waarom jij zo geschikt bent voor die ene toffe functie. Hiermee kun je de opdrachtgever overtuigen om jou uit te nodigen voor een sollicitatiegesprek. Belangrijk dus dat jij het juiste op papier zet! In dit artikel helpen wij je hier graag mee op weg.
Lees meer
Vorige
1 2

Meer nieuws?

Op de hoogte blijven van overige updates binnen Treffer en de uitzendbranche? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!: