Nieuws van Treffer

Op deze pagina vind je alle relevante berichten van Treffer Uitzendbureau. Wij schrijven artikelen over verschillende zaken die te maken hebben met de uitzendbranche en onze eigen activiteiten. Filter op een van de categorieën of zoek gemakkelijk op resultaten in de zoekbalk!

Filter het nieuws
Resultaat 5 tot 8 van 11

Hoe schrijf je een sterke motivatiebrief?

Publicatiedatum 12 april 2022
Met een motivatiebrief licht jij toe waarom jij zo geschikt bent voor die ene toffe functie. Hiermee kun je de opdrachtgever overtuigen om jou uit te nodigen voor een sollicitatiegesprek. Belangrijk dus dat jij het juiste op papier zet! In dit artikel helpen wij je hier graag mee op weg.
Lees meer

Hoe maak je een goed cv?

Publicatiedatum 25 maart 2022
Je droombaan tegengekomen? Dan wil je natuurlijk direct solliciteren, een goede indruk achterlaten en alles op alles zetten om die job te bemachtigen! Maar hoe maak je een goed cv? Lees hier alles over in dit artikel!
Lees meer

Checklist voor zzp'ers

Publicatiedatum 24 maart 2022
De afgelopen jaren is het aantal zzp'ers flink gestegen en ondertussen bemiddelen we bij Treffer ook steeds meer zzp’ers voor mooie opdrachten. Werken als zzp’er brengt enige voordelen met zich mee. Maar je kunt niet zomaar beginnen als zzp'er.
Lees meer

Welke verschillende vormen van bemiddelen zijn er?

Publicatiedatum 29 maart 2022
Ben jij op zoek naar een baan maar kom je die ene leuke job zelf niet tegen? Of weet jij niet goed wat er bij jou past? Een uitzendbureau kan je daarbij helpen. Maar de uitzendbranche kent verschillende constructies om iemand aan een baan te helpen. Daarom zetten wij deze graag in dit artikel voor je op een rijtje!
Lees meer

Meer nieuws?

Op de hoogte blijven van overige updates binnen Treffer en de uitzendbranche? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!: