Banner

Het uitzendbureau dat jou verder helpt

Wij zoeken de match tussen werkzoekende en werkgever. Maar eigenlijk doen we veel meer. We coachen en ondersteunen, bieden opleidingen en cursussen en kijken samen naar de toekomst. Dat alles doen we met veel betrokkenheid en professionaliteit. Dat is de kracht van Treffer.

  • Betrokken

  • Professioneel

  • Flexibel

Wat maakt TREFFER uniek?

Zoek jij een baan? Dan gaan wij voor je aan het werk

Samen zoeken we een baan die bij je past. Bij je opleidingsniveau, je werkervaring én bij jou als persoon. We maken graag persoonlijk kennis met je. Dan kun je ons zelf vertellen wat jij belangrijk vindt. We bekijken dan direct welke vacatures bij je passen en het liefst regelen we direct een gesprek bij een bedrijf. Als je wil gaan we mee tijdens de sollicitatie. Bij Treffer doen we alles om een baan te vinden waar jij gelukkig bent.

TREFFER uitzendbureau: op volle kracht vooruit

De twee F’en in onze naam staan voor Forever Forward: altijd vooruit. Want je hebt nu een baan nodig, maar je denkt ook na over de toekomst. Daarin denken wij met je mee. Heb je ondersteuning nodig op je werkplek? Wil je graag doorgroeien en jezelf ontwikkelen met opleidingen of cursussen? Heb je extra hulp nodig bij je sollicitaties of bijvoorbeeld van een budgetcoach? Wij zetten ons in zodat jij vandaag én in de toekomst goed op je plek zit.

Geen werknemer maar mens

Als uitzendbureau houden we ons bezig met werk. Maar jij bent meer dan alleen werknemer of werkgever. Bij Treffer kijken we niet alleen naar wat je kan op de werkvloer, maar vooral naar jou als mens. We luisteren naar je, hebben oprechte interesse en je bent altijd welkom voor een kopje koffie. Ook zijn we bewust bezig met Social Return On Investment. We bemiddelen voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt en zetten ons in voor lokale maatschappelijke doelen.

Over Treffer

Klaar voor de volgende stap: de Treffer Academy

Bij Treffer helpen we mensen groeien. In de Treffer Academy vind je honderden online opleidingen en cursussen, zowel gratis als betaald. Iedereen die via ons werkt krijgt toegang. Bovendien kun je Academy Vouchers verdienen waarmee je korting op de opleidingen krijgt. Zo helpen we jou verder.

Mireille van Wendel

Oprichter

“Je kunt mensen nooit over één kam scheren. Iedereen heeft een specialiteit.”

Ik ben Mireille. Getrouwd met Noah, ook werkzaam bij Treffer, en moeder van drie kinderen. In 2007 heb ik Treffer Uitzendbureau opgericht. Een uitzendbureau dat werkt vanuit oprechte betrokkenheid en met persoonlijke aandacht voor ‘onze’ werkzoekenden en werkgevers. Dat bleek een succes - en is het nog steeds. Ik wil dat iedereen zich welkom voelt bij ons uitzendbureau. We bouwen relaties op met mensen, zijn 24/7 bereikbaar bij problemen en spreken het liefst persoonlijk af. Want pas als je iemand in de ogen kijkt weet je écht met wie je te maken hebt. Dat is, ruim 14 jaar later, nog altijd onze kracht.

“Wij bouwen de brug tussen werkzoekenden en werkgevers.”

Ik ben Noah, de partner van Mireille. Na 17 jaar dienstverband bij het UWV ben ik aan de slag gegaan bij Treffer Uitzendbureau. Ik heb veel kennis van de agrarische sector, technische sector en de bouw. In deze sectoren kan ik werkgevers dan ook goed adviseren, bijvoorbeeld over de wet- en regelgeving bij uitzendkrachten. Het mooie aan dit werk vind ik het bouwen van bruggen tussen werkzoekenden en werkgevers. Hoe meer mensen we daarbij kunnen helpen hoe beter, dus wellicht tot snel!

Noah Turpcu

Vestigingsmanager

Vestigingsmanager

Guney Turpcu

Consultant

“Ik haal mijn energie uit mijn werk! ”

Ik ben woonachtig in Heerhugowaard samen met mijn vriendin Joy en onze dochter Djuna. Sinds 2011 ben ik verbonden aan Treffer. Ik ben na het behalen van mijn VCA certificaat begonnen als medewerker in de buitendienst bij onze huidige opdrachtgevers, van sloper en productiemedewerker tot sleutelaar op Tata Steel. Ik wilde namelijk goed weten waar de mensen komen te werken die ik uitzend en wat ze te wachten staat, zo heb ik goed de sfeer kunnen proeven en weet ik wie daar passen. "Maak het nooit mooier dan het is".

Inmiddels ben ik doorgegroeid tot waar ik nu sta. Mijn energie haal ik echt uit mijn werk, het volledig ontzorgen van onze klanten en het contact met verschillende werknemers en werkzoekenden.
Nadat ik met een werkzoekende een intake heb gehad weet ik alles van die persoon. Ik wil oprecht zijn/haar verhaal weten, zodat ik weet wie hij/zij is en wat voor baan hij/zij écht zoekt. Dan kan ik alles op alles zetten om de juiste baan voor die persoon te vinden.

“Samen kijken we naar jouw persoonlijke ontwikkeling!”

Mijn naam is Dilara. Ik ben getrouwd met Kevin en trotse moeder van onze dochter Aleyna en zoon Milas. Ik ben in 2015 afgestudeerd als marketeer en daarna meteen in dienst gekomen bij Treffer in verschillende functies. Ik ben begonnen als intercedent, daarna heb ik gewerkt als salarisadministrateur en marketing & communicatie medewerker. Nu ben ik verantwoordelijk voor de Treffer Academy, ben ik actief in het commerciële team en pak ik administratieve taken op waar ik onze werknemers in kan ondersteunen. Voor de Treffer Academy organiseer ik werk gerelateerde cursussen voor bedrijven en onze werknemers. Ik ga langs bij bedrijven om samen met hen te kijken welke opleidingsbehoefte er zijn. Wanneer het plan is uitgewerkt organiseer ik de cursus voor de werknemers van het bedrijf en hebben zij een aanspreekpunt waarbij ze terecht kunnen. Samen met de werknemers van Treffer Uitzendbureau kijk ik naar de opleidingsmogelijkheden die nodig zijn voor het werk of waarin ze zich graag verder willen ontwikkelen.

Ik ben werkzaam op de maandag, woensdag en donderdag. Op de dinsdag en vrijdag heb ik een “mama dag”. Wij blijven toch echt een familiebedrijf, dus ook op mijn vrije dagen zie je mij en de kinderen wel eens op kantoor verschijnen. In mijn vrije tijd ben ik graag actief, we hebben altijd wel iets leuks te doen. We wandelen graag in het bos of we gaan lekker samen knutselen.

Dilara Boellaard - Turpcu

Officemanager 

Kevin Boellaard

Administrateur 

“Niemand is hier een nummer.”

Getrouwd met Dilara en trotse vader van onze dochter Aleyna en zoon Milas. Sinds 2018 ben ik werkzaam bij Treffer als administrateur. Hiervoor heb ik gewerkt bij een accounting bureau als financieel analist. Wij staan voor het persoonlijke. Ik heb dan ook regelmatig contact met onze werknemers om hen te helpen met onder andere financiële vragen. Wat ik leuk vind aan mijn werk is dat Treffer echt voor de mens staat, zowel werkgever als werknemer. Treffer staat iedereen persoonlijk te woord en niemand is hier een nummer. Naast mijn werk volg ik de opleiding HBO Bachelor Management Payroll Services. Ik blijf mijn kennis steeds verder ontwikkelen door middel van diverse opleidingen in mijn vakgebied.

“We denken mee met zowel de werknemer als werkgever.”

Afwisseling in mijn werk vind ik heel belangrijk. Ik hecht heel veel waarde aan het nakomen van afspraken en aan een open en heldere communicatie. “Problemen zijn voor mij uitdagingen”. Ik kijk altijd naar mogelijkheden en daarmee streef ik ernaar om nummer 1 te zijn binnen mijn vakgebied. Ontwikkeling zie ik als één van de belangrijkste stukken binnen mijn vakgebied. “Wie gestopt is met beter worden is gestopt met goed zijn!” Ik geloof erin dat je moet doen waar je goed in bent en waar je energie van krijgt. Het maken van een juiste match tussen bedrijf en medewerker geeft mij enorm veel energie: “winnen door verbinden!”

Daniëlle de Jong – Zoon

Salarisadministrateur 

Emiel van der Wal

Consultant

“Winnen door verbinden."

Afwisseling in mijn werk vind ik heel belangrijk. Ik hecht heel veel waarde aan het nakomen van afspraken en aan een open en heldere communicatie. “Problemen zijn voor mij uitdagingen”. Ik kijk altijd naar mogelijkheden en daarmee streef ik ernaar om nummer 1 te zijn binnen mijn vakgebied. Ontwikkeling zie ik als één van de belangrijkste stukken binnen mijn vakgebied. “Wie gestopt is met beter worden is gestopt met goed zijn!” Ik geloof erin dat je moet doen waar je goed in bent en waar je energie van krijgt. Het maken van een juiste match tussen bedrijf en medewerker geeft mij enorm veel energie: “winnen door verbinden!”

“Samen de juiste match vinden.”

Mijn naam is Matthijs Rempt, vanaf september 2018 werkzaam bij Treffer Uitzendbureau. Hiervoor jaren werkzaam als manager in de detailhandel. Ik woon in Alkmaar samen met mijn vriendin en twee kinderen. Goede communicatie is iets waar ik, net zoals veel van mijn collega's, veel waarde aan hecht: duidelijke afspraken tussen werknemer en werkgever. Op deze manier kunnen we samen de juiste match vinden voor iemand die op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Hetgeen waar ik het meeste energie van krijg is wanneer de werknemer en werkgever een perfecte match zijn.

Wellicht tot ziens bij Treffer!

Matthijs Rempt

Consultant

Levi de la Fosse

Consultant

“Wat wil je? Wat drijft je? Waar sta je vroeg in de ochtend voor op? Laten wij er samen achter komen!”

Sinds februari 2020 werkzaam bij Treffer en ik ben met open armen ontvangen door een sterk team. Een echt familiebedrijf dat mij onderdeel maakt van hun hechte groep. Communiceren heb ik moeten leren en het is nu datgene waar ik sterk in ben geworden. Wees eerlijk tegen mij, dan kan ik je alleen maar beter van dienst zijn!

Treffer als bedrijf doet wat mij als persoon kenmerkt: persoonlijk en oprecht contact waar écht geluisterd wordt. De mens centraal zetten en de waarheid spreken, ook als deze minder leuk is. Ik kijk je graag in de ogen aan om een beeld van je te krijgen, zonder een vooroordeel te vormen. Snel schakelen en goed matchen is de volgende stap. Als ex-ondernemer ben ik een voorstander van creatief denken.  

“Samen gaan we voor een leuke en goede samenwerking!”

Ik ben Denise en ik kom uit Langedijk. Nu ben ik woonachtig in Heiloo, heerlijk op mezelf. Sinds 1 april 2021 ben ik terecht gekomen bij de Treffer familie. Een onwijs warm bad waar ik het erg naar mijn zin heb. 

Binnen het Treffer team ben ik verantwoordelijk voor het vinden van perfecte matches tussen kandidaten en onze klanten. Ik vind het fijn om korte lijnen te hebben met de werknemers waar ik contact mee heb. Net zoals in ons team is het contact met onze werknemers ook erg laagdrempelig, dat werkt erg prettig.

In mijn vrije tijd shop ik graag en geniet ik onwijs van dagjes weg met mijn ouders, broer en mijn nichtje van 2 jaar. Ook barbecueën we graag lekker in de tuin bij mijn ouders met het hele gezin.

Denise Abbink

Consultant

Izabela Janik

Consultant

“Samen kunnen we een leuke baan voor jou verzorgen!”

Ik ben Izabela en ik woon samen met mijn dochter van 8 jaar in Medemblik. In mijn vrije tijd ben ik graag op pad met mijn dochter.

Sinds 1 juni 2021 ben ik werkzaam bij Treffer. Samen met ons team zoeken wij de juiste match tussen werknemer en werkgever. Zelf kom ik uit Polen en daardoor is het voor werknemers die Pools spreken makkelijker om uit te leggen wat voor werk zij echt zoeken. Hier kan ik hen dan mee helpen. Ik spreek Nederlands, Engels en Pools.

“Haal je voordeel uit onze kennis en ervaring!”

Mijn naam is Frank Meskers. Ik ben getrouwd met Melissa en we hebben samen één zoon van 17. Ik ben begonnen als zelfstandig ondernemer. Hierna heb ik diverse functies gehad in de detailhandel van inkoper tot manager. In februari 2022 ben ik begonnen bij Treffer. Ik houd van open- en eerlijkheid en van duidelijke communicatie. Ik heb een slagvaardige aanpak en met mijn oplossingsgerichte mentaliteit kan ik anderen goed helpen. Ik kijk er naar uit om jou persoonlijk te leren kennen en wil mijn kennis en ervaring graag inzetten om er samen met jou achter te komen waar je talenten en kwaliteiten liggen. Laten we samen kijken naar welke baan het beste bij jou past.

Hopelijk ontmoet ik je snel bij Treffer!

Frank Meskers

Consultant

Meer over Treffer: