Treffer Uitzendbureau scoort nu ook in Amsterdam

Treffer Uitzendbureau scoort nu ook in Amsterdam

Publicatiedatum 15 april 2024

INTO business verbindt en inspireert ondernemers Binnen het MKB. Elke magazine brengt ondernemersverhalen van eigen bodem. Ook in deze editie heeft Guney Turpcu weer een leuk interview gekregen.

'Treffer Uitzendbureau scoort nu ook in Amsterdam'

‘Een spannend nieuw hoofdstuk’. Zo omschrijft Guney Turpcu de opening van de tweede vestiging van Treffer Uitzendbureau in Amsterdam-Noord. Na zestien jaar groeide het bedrijf uit Heerhugowaard uit zijn jasje en was het tijd voor een volgende stap. Guney staat samen met collega Matthijs Rempt aan het roer van het gloednieuwe Amsterdamse kantoor en daar is hij best trots op. “Maar vergis je niet: mijn moeder is nog altijd de kapitein op dit familieschip.”

Treffer Uitzendbureau heeft bewust vijftien jaar lang één vestiging gehad. Guney: “Wij geven liever honderd procent op één locatie, dan zestig procent op tien locaties. We doen iets goed, of we doen het niet. Toch ontstond op een gegeven moment het idee voor een tweede vestiging. Hiermee geven we onze eigen mensen een kans om door te groeien. Zo zagen we al een tijdje dat Matthijs klaar was voor een volgende stap. En nu hebben we samen de leiding in Amsterdam. Dat is toch geweldig?”

Groei in de regio
“Een andere reden is dat we nu ons werkgebied verder kunnen uitbreiden. We zijn vanuit Heerhugowaard al heel sterk in Noord-Holland, vooral tot Zaandam. Nu kunnen we ons richten op een grotere regio, tot Utrecht. Onze aanpak in Amsterdam is bewust niet anders dan die in Heerhugowaard, want we willen geen verschillen. We zijn één familie, dus ook één bedrijf. En dat stralen we graag uit. Ik heb wel voor het eerst in de file gestaan om op mijn werk te komen!”

Persoonlijke aandacht
Guney: “Wij onderscheiden ons door de persoonlijke aandacht die we geven. We helpen je niet alleen aan een baan, we begeleiden je stap voor stap. Een dag voor je eerste werkdag bellen we op om te vragen of je goed bent voorbereid. Aan het einde van de dag bellen we weer, om te vragen hoe het was. En dat doen we na twee weken en na drie maanden weer. Onze collega Angela is hier fulltime mee bezig, zo belangrijk vinden we het. Investeren in mensen kost tijd, maar dat hebben we er graag voor over. Ons doel is dat iedereen met plezier naar zijn werk gaat.”

Van uitzendbureau naar partner
“Een andere unieke eigenschap is dat we onze klanten compleet ontzorgen. Wij leren je hele bedrijf kennen, zodat we precies weten wie er bij jou past. Met onze jarenlange kennis en ervaring kunnen we iedereen bedienen, in welke branche dan ook. Een van onze klanten zei laatst: ‘Met de term uitzendbureau doen jullie jezelf eigenlijk tekort. Jullie zijn veel meer een partner, van begin tot eind’. Dat vond ik een mooi compliment.”

Kapitein op het schip
Guney is trots op ‘zijn’ Amsterdamse vestiging. Toch blijft hij met beide benen op de grond staan. “Mijn moeder is nog altijd de baas. Zij is de kapitein en stopt nog lang niet met werken. Helaas gaat het nu met haar gezondheid niet zo goed. Dat is ook de reden dat de opening in Amsterdam later plaatsvond dan we hadden gehoopt. We hadden andere dingen aan ons hoofd. Dan merk je dat familie en gezondheid écht het allerbelangrijkste is. Hoe graag we ook hard werken.”

Competitie
Hoe kijkt Guney naar de toekomst? “We focussen ons nu op het voorzien van onze Amsterdamse klanten van het gevraagde personeel, zodat zij ook het ‘wauw-gevoel’ hebben bij Treffer. Daarna gaan we langzaam uitbouwen met medewerkers. Ook verwachten we nieuwe opdrachtgevers uit de regio Amsterdam te verwelkomen. Verder kunnen we niet wachten tot hier een dartbord hangt! Want we houden van hard werken, maar ook van pleziermaken en competitie. Daarover gesproken: wieweetkomenerindetoekomstookTreffer-stoelenin de skybox van de Arena. Voor onze klanten hè”, knipoogt de trouwe AZ-supporter.

 

TREFFER UITZENDBUREAU
NDSM-Straat 27 | 1033 NA Amsterdam
020 - 801 59 00 | info@treffer.nl www.treffer.nl

Foto: TEKST Tekstbureau MWords | FOTO Michel ter Wolbeek

;