veel vaak gestelde vragen treffer uitzendbureau

Voor werkgevers

Publicatiedatum 24 april 2022

Welke vormen van plaatsen gebruikt Treffer?
Via Treffer kan je iemand inhuren op uitzendbasis (fase A,B of C) of op ZZP basis. Maar ook bekleden wij nog andere vormen. Lees hier meer over via het kopje ‘onze dienstverlening.’ Voor een uitgebreidere beschrijving van de vormen verwijzen wij u naar deze pagina.

Hoe meld ik een vacature aan?
klik hier “vacature aanmelden” of bel direct naar 072-5348571.

Hoe begeleidt Treffer de uitzendkrachten?
Iedereen die wij uitzenden hebben wij eerst bij ons op kantoor gezien. Wij nemen samen hun werkverleden door en maken waar de werknemer bij is een mooi cv op. Hierdoor weten wij precies wat iemand wel of niet kan en wat voor functie bij de werkzoekende past. Wanneer de werknemer is gestart hebben wij regelmatig contact met de werknemer om te evalueren hoe het gaat op het werk en of wij ergens nog hulp kunnen bieden, bijvoorbeeld op het gebied van scholing.

Welke certificeringen heeft Treffer?
Treffer bezit meerdere certificeringen. Deze vind je via: keurmerken.

Wat zijn de tarieven die Treffer hanteert?
Wij werken op maatwerk. Het hangt namelijk van veel verschillende factoren af wat het tarief is voor een bepaalde functie. Bijvoorbeeld welke cao hanteren jullie, wat moet iemand doen, waarin zouden jullie hem/haar inschalen als hij/zij bij jullie in dienst zou komen (wij hanteren de inlenersbeloning) en wat voor (werk)ervaring wordt er verwacht.

Hoe wordt ik klant van Treffer?
Een van onze consultants komt bij u langs op kantoor om met u face-to-face in gesprek te gaan over de functie die u zoekt. Onze consultant krijgt zo een goed beeld van uw bedrijf en kan hierdoor een goede inschatting maken wat voor persoon hier het beste bij past. Vervolgens krijgt u een drietal documenten toegestuurd die u (of de administratie) dient in te vullen. Hierin worden de bedrijfsgegevens, inlenersbeloning en de Arbo omstandigheden opgevraagd.

Hoe werkt de verloning?
In de documenten die u van ons ontvangt kunt u aangeven hoe u wilt dat de urenverwerking verloopt, of u logt zelf in ons systeem in en vult de uren in of de werknemer vult eerst de uren in en u controleert deze uren in het systeem en geeft ze akkoord. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat jullie met een eigen kloksysteem werken, dan ontvangen wij graag op maandag een urenoverzicht, zodat wij die zelf kunnen verwerken. Bouwbedrijven werken vaak met papieren urenbriefjes, ook die verwerken wij dan handmatig.

Welke uren moet ik betalen?
U betaalt alleen gewerkte uren, als de uitzendkracht vrij neemt of ziek is, dan hoeft u hier niks voor te betalen. Dit zit allemaal in het uurtarief verwerkt.

Moet ik reiskosten betalen?
Als dit in de cao is vastgelegd of u betaald dit ook aan uw eigen vaste personeel, dan moet u dit ook aan de uitzendkracht betalen. Deze worden apart naast de gewerkte uren aan u gefactureerd.

Een uitzendkracht neemt vakantie, hoe werkt dat?
Hier bouwen zij zelf vakantie uren bij ons voor op. Dus deze uren hoeft u niet te betalen.
Mijn uitzendkracht is ziek, wat nu?
De uitzendkracht tekent bij ons voor een verzuimprotocol en weten dus wat zij moeten doen in geval van ziekte. Wilt u een vervanger voor uw zieke medewerker? Neem dan direct contact op met uw contactpersoon van Treffer. Dan gaan wij kijken wat wij voor u kunnen doen.

Wat voor toegevoegde waarde heeft de Treffer Academy voor mij?
De Treffer Academy neemt alle zorgen bij u uit handen. Wij regelen dat uw medewerkers op de hoogte zijn van de cursus en sturen hun alle informatie toe. Daarna evalueren wij hoe de cursus is verlopen en koppelen aan u terug of uw medeweker is geslaagd. Wanneer het certificaat is verlopen, dan nemen wij tijdig contact met jullie op om te vragen of hij/zij nog in dienst is en of wij een (herhaling)cursus mogen inplannen. Zodat niemand een verlopen certificaat heeft.

Wilt u graag kijken wat de Treffer Academy voor u kan betekenen?
Neem contact met ons op (072-5348571) dan maken we graag een afspraak en komen we bij u langs om alle mogelijkheden met u te bespreken.

Gerelateerd nieuws

;